Goede doelen en sportieve acties

Sponsoring

Proximedia sponsort het dames- en het mannenteam van V.V. Maarssen. Zij schitteren in tenues met het logo van MKB ClickService. Naast tenues zijn zij ook voorzien van tassen en trainingspakken.


Ziek zijn is nooit leuk, en in het ziekenhuis liggen al helemaal niet. Om kinderen die dit meemaken een hart onder de riem te steken brengt Stichting Opkikker ieder jaar een kleur- en knutselboek uit. Proximedia is trots een bijdrage te mogen leveren om dit mogelijk te maken. Samen geven we langdurig zieke kinderen even iets leuks te doen.


Stichting Amerpoort begeleidt mensen met een verstandelijke beperking bij het wonen, werken, en in hun dagelijks leven. Het team van Proximedia heeft meegeholpen bij het opknappen van de woonkamer van appartementencomplex Vadinushof. Door de bezuinigingen in de zorg die ieder jaar dieper snijden, is het steeds lastiger om geld te vinden voor activiteiten of renovaties. Daarom juist vindt Proximedia het belangrijk zich te blijven inzetten voor organisaties als Stichting Amerpoort.


Woonzorgcentrum Ewoud is gevestigd in IJsselstein. Het is onderdeel van Vecht en IJssel en zij zijn een dienstverlener in wonen, welzijn en zorg. Proximedia heeft in samenwerking met Ewoud borrelavonden georganiseerd die in het teken stonden van gezelligheid, goede gesprekken en livemuziek.


De bloedbank Sanquin is in Nederland verantwoordelijk voor de bloeddonaties en zorgen voor het behoud en werving van donors. Daarnaast regelen zij ook dat er vele afnamelocaties zijn in Nederland waar een bloeddonor terecht kan. Enkele medewerkers van Proximedia hebben zich aangemeld als bloeddonor. Honderden mensen per dag hebben bloed nodig in Nederland. Wij zijn trots dat wij enkele van hen kunnen helpen.


Stichting De Tussenvoorziening helpt mensen die in een kwetsbare situatie verkeren door het bieden van opvang en woon- en financiële begeleiding. In samenwerking met NLdoet heeft Proximedia de handen uit de mouwen gestoken om de woonomgeving van de cliënten van Stichting De Tussenvoorziening aan de Paranadreef een stuk aangenamer te maken. Het team heeft meegeholpen met het bouwen van steigerhouten banken voor het dakterras van het appartementencomplex.


Het Rode Kruis verleent noodhulp op nationaal en internationaal niveau, maar is ook plaatselijk actief op diverse terreinen. Rode Kruis, afdeling De Bilt telt meer dan 100 vrijwilligers die aan de inwoners van de gemeente De Bilt hulp bieden. In December 2015 heeft Proximedia heeft voor elke like op de Facebook-pagina’s (BeUP en MKB ClickService) 1 euro gedoneerd aan het Rode Kruis.


Natuurmonumenten plantte 5 t/m 8 november 2015 met heel Nederland, publiek en bedrijven, Parkbos de Haar aan. Een prachtig natuur- en recreatiegebied met liefst 70.000 bomen bij Haarzuilens, in hartje Randstad ten westen van Utrecht.
Proximedia heeft een handje meegeholpen door ook een aantal bomen te laten planten. Wij zijn daarom trots om te mogen zeggen dat we nu Maatschappelijk Supporter van Parkbos De Haar zijn!

SUPPORT
POPULAR POSTS
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search