Onze merken

In september 2009 is BeUP Nederland opgericht. De intentie was het verbeteren van het online succes van midden- en kleinbedrijven die moeite ondervonden met hun vindbaarheid op het internet. Sinds januari 2015 is BeUP Nederland opgevolgd door MKB ClickService.

MKB ClickService is op 1 januari 2015 opgestart als onderdeel van Proximedia en is de opvolger van BeUP Nederland.
Het pakket dat MKB ClickService haar klanten biedt, bestaat uit de ontwikkeling van landingspagina’s en een AdWords-campagne. Hier komen copywriting, call tracking en het interactieve online gastenboek BizBook aan te pas. Met deze diensten hoopt MKB ClickService net als voorganger BeUP de vindbaarheid van klanten te verbeteren.

BizBook is een interactieve bedrijvengids voor heel Nederland. Hiermee kunnen klanten een beoordeling plaatsen over de producten en/of diensten. Zo kan de ondernemer verschillende reviews verzamelen. De recensies zijn zichtbaar op de website van de ondernemer, de facebookpagina van de onderneming en op BizBook.nl.

Bouwklaar is een online platform dat opgericht is om particulieren en vakmannen tot elkaar te laten komen. Bouwklaar regelt het gehele traject tot aan het maken van een afspraak. Het enige wat de vakman moet doen is zijn beschikbaarheid opgeven, de particulier binnenhalen en de wensen van de particulier realiseren.

SUPPORT
POPULAR POSTS
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search