MKB ClickService

MKB ClickService opende haar deuren op 1 januari 2015. Een frisse start voor een nieuw merk van Proximedia Nederland. MKB ClickService promoot websites van het midden- en kleinbedrijf, met aangepaste en maatwerk e-marketing-oplossingen.

MKB ClickService streeft ernaar om MKB-websites beter zichtbaar te maken op het internet. Veel midden- en klein bedrijven beschikken wel over een website, maar halen er te weinig commercieel voordeel uit. Het team van MKB ClickService wilt ondernemers graag helpen om meer rendement uit hun website te halen.

MKB ClickService ontwikkelt landingspagina’s, waarvoor professionele copywriters unieke en relevante teksten schrijven. Om de vindbaarheid van MKB’ers te verbeteren zet MKB ClickService Ads-campagnes op. Hierdoor worden de MKB’ers vindbaar bij de betaalde zoekresultaten van Google. Om de resultaten te meten wordt er een call tracking-nummer geplaatst op de landingspagina’s. Hierdoor wordt bijgehouden hoeveel potentiële klanten telefonisch contact opnemen met de ondernemer. Ook ontvangen de ondernemers de BizBook-applicatie. BizBook is een interactief gastenboek, waarop men een beoordeling over de producten/diensten kunnen plaatsen.

MKB ClickService is Google Partner en daarmee officieel gecertificeerd in het adverteren met Google Ads.

SUPPORT
POPULAR POSTS
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search